? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • EpiloG : Kreatif
  • EpiloG : Saya tak nak tua!!!
  • Tips : Cantikkah BeloG anDA??
  • EpiloG : Perkosaan Visual !
  • EpiloG : Andai Waktu itu terhenti!!
  • EpiloG : AURA ~ Akademik Unggul Raih Anugerah!
  • EpiloG : DoDoL???? dari Ezma !
  • EpiloG : Aktiviti baru!
  • EpiloG : Bukan aku nak khawin dengan dia!
  • Segmen : Jom Tambah Trafik Blog!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    SEGMEN : JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

    16 LoVeR | 02/11/2011



    Blogwalking sebentar sementara tunggu assigment siap!
    SH terjumpa satu segmen yang di anjur kan oleh Cik Purple Violet!
    Pada yang nak join boleh terjag blog ini dengan klik banner di bawah k!




    SH nak tag sahabat SH:
    1. Azuana
    2.Shida
    3.AiShAzDaMine


    SYARAT-SYARATNYA?
    Tak perlu korang khuatir sebab syarat-syarat yang Si Purplr Violet sediakan mudah jer..!

    1.Wajib follow blog azfa ~DONE!!!~
    2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST ~DONE!!!~
    3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni. ~DONE!!!~
    4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya  lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak? ~DONE!!!~
    5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke?  ~DONE!!!~
    Tarikh Tutup!!!
    10 NOVEMBER 2011 PADA PUKUL 10 MALAM !

    Thanks with Love to: Dia!!
    EpiloG Dunia SaYuRi.

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>