? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • Epilog : Menghitung hari-hari terakhir
  • EpiloG : Salam 1435 Hijrah
  • EpiloG : Perantauan di Aidiladha 2013
  • SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST
  • Giveaway : First Giveaway By Atiqah Jaidin & Arrie...
  • Segmen : Apple Mints mencari Bloglist Part 2
  • EpiloG : November Menjelma !
  • EpilOG : wELCOME HOME oCTOBER
  • epiloG : Life as a Teacher
  • epiloG:Cikgu Nurul ~teacher to be~!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    Epilog : Menghitung hari-hari terakhir

    2 LoVeR | 05/11/2013




    Tiga hari persekolahan yang tinggal..
    Seminggu lagi berada disini sebelum berangkat kembali ke tanah kelahiran SH
    Alhamdulillah tadi selamat mengemas barang-barang yang sudah tidak diperlukan.

    Bila difikirkan, sedih pun ada nak meninggalkan mereka yang manja dan baik hati ni..
    Wow, muka gangster beb, tapi dalam hati ada taman..
    Cikgu akan miss kamu semua nanti.




    This Form 3 Student yang SH sayang.


    Walaupun SH tak mengajar mereka, selalu relief je kelas mereka, mereka sangat baik dengan SH.
    Siap inbox FB ni tanya esok datang sekolah ke tak sebab dia nak datang.
    Hehe yela budak form 3 lepas PMR dah tak de aktiviti sangat boleh je kalau tak datang.
    Bak kata kawan mereka, 
    "Ko ni gangster, tapi dengan cikgu ni ko lembut pulak "
    itu namanya respect , kan?? 
    datanglah minggu ni ye student2 cikgu, for the last kamu dapat coklat dari
    cikgu sebelum cikgu tamat mengajar =)

    Labels:



    EpiloG : Salam 1435 Hijrah

    1 LoVeR |






    Salam Maal Hijrah
    Semoga amalan kita diterima Allah dan semoga Tahun mendatang akan menjadi lebih baik.
    Ammar Makruf Nahi Mungkar

    Labels: ,



    EpiloG : Perantauan di Aidiladha 2013

    0 LoVeR | 04/11/2013




    Update blog sambil layan lagu dari 2ne1 - Lonely

    Assalamualaikum, ok ni cerita semasa Raya Aidiladha yang lepas.
    Baru SH berpeluang nak update entry pasal ni.
    Memang sejak berpraktikum ni tak de masa nak jengah beloG ni.
    Kesian hangpa kan.


    Ok disebabkan Aidiladha jatuh pada hari selasa, maka SH tak lah pulang sambut bersama keluarga.
    SH dan Dessy menumpang kasih di rumah Azu sahaja.
    Terima Kasih juga buat keluarga Azu yang menerima kehadiran kami.
    Lama tak tidur rumah ala-ala kampung ni.
    Sejuk dan nyaman je.
    Lagi-lagi kawasan rumah azu ni kawasan sawah padi.
    Jujurnya SH first time bertentang mata dengan sawah padi secara live.
    Selalu tengok dalam gambar dan TV je.
    Alhamdulillah berpeluang melihatnya depan mata.
    Indah Sungguh Ciptaan Allah.








    Labels:



    SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST

    2 LoVeR |





    Click Banner Untuk Join

    Labels:



    Giveaway : First Giveaway By Atiqah Jaidin & Arrien Amani

    3 LoVeR | 03/11/2013




    Dah lama tak join segmen!

    CLICK BANNER UNTUK JOIN

    First giveaway yang dianjurkan oleh Atiqah Jaidin dan Arrien Amani yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 68 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }


     1 November 2013 - 29 November 2013 dan tamat tepat jam 12 malam pada 29 November

    Labels:



    Segmen : Apple Mints mencari Bloglist Part 2

    0 LoVeR |




    Dah Lama Tak Join Segmen !


    Click Banner untuk Join

    Tarikh Tutup :
    10.00 pm, 4 November 2013 (Isnin)

    Labels:



    EpiloG : November Menjelma !

    0 LoVeR |




    Assalamualaikum..
    Alhamdulillah, perjalanan sebagai guru praktikum akan berakhir lagi seminggu.
    Sedih? Gembira?
    Semua perasaan wujud dalam diri ini.

    Serius SH katakan SH sedih akan meninggalkan mereka, student pertama SH.

    Imbas sikit pada tarikh 26 Oktober 2013..
    Alhamdulillah, angka 23 tahun SH temui dalam kehidupan SH.
    Allah masih memberi peluang untuk SH menghirup udara di alam ciptaannya.

    Pada angka 23 tahun, sedikit istimewa bagi SH kerana mempunyai pelajar-pelajar yang SH sayangi.
    Ucapan kalian untuk cikgu, amat cikgu hargai.
    Terima kasih buat Student SMK Saujana Indah.

    Terima kasih juga buat sahabat-sahabat SH tak kira sahabat di SRK SRI LABIS, SMKMIL, SAL, PRA-U dan UPSI..
    Turut tidak ketinggalan sahabat-sahabat di FACEBOOK dan juga INSTAGRAM.

    Terima kasih atas ucapan dan doa kalian untuk SH

    .::. sedikit terkilan tak dapat nak sambut sama-sama dengan sahabat-sahabat, Odah, Shida dan Iela .::.


    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>