? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • Epilog : Terima Kasih Sahabat ke-300!
  • Segmen : Aku terjah kau, kau terjah aku!
  • Epilog : Wordless Monday! ~Aku dan Bantal~
  • Epilog : Ketika ALLAH menciptakan Wanita
  • Epilog : Ketika ALLAH menciptakan Wanita
  • Epilog : Wordless Friday ! ~Ubat dan Mata~
  • Epilog : Wordless Wednesday ! ~Midsem Mood~
  • Epilog : Wordless Sunday ! ~Ketentuan Ilahi~
  • Epilog : Wordless Friday!
  • Segmen : Nak Doodle Nie!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

    44 LoVeR | 11/05/2012

    tekan banner untuk view segmen dr blog owner



    Pada hari jumaat yang mulia ni, EpiloG Miz Sayuri akan memulakan pengembaraannya dengan mengaktifkan diri join segment by Amer ---> Here, The Blogger

    Biasalahkan, bila sibuk dengan assigment, blog akan terbiar begitu sahaja, 
    Maka dengan skemanya, join segment adalah salah satu cara nak mendapat sahabat blogger yg baru.
    Sebab tuh kena rajinkan diri ini men'join' segmen ...

    Syarat penyertaan semestinya yang perlu adalah follow blog owner segmen ni.
    Perkara asas ni, SH dah buat.
    Pastu kena wat entry pasal segmen ni.
    Alamak SH lupa nak wat entrynya....
    (nampak beno nipunya, yang korang baca ni bukan entry pasal segment ni ke)

    Then , seperti biasalah kan, mana ade segment tak ade banner...
    Op cos kena "kopi n teh" banner ni dan tak lupa pautkan banner tuh dengan blog ownernya k.
    Haa syarat yang ni susah sikit .. kena buat karangan ni..adesh dah lama SH tinggalkan zaman sekolah ni huhu asyik ngadap coding je skunk... Ok lah, bagi SH segment ni tak membebankan langsung... Dengan adenya segment macam ni kita dapat mencari kenalan baru di alam maya ni.. kan3..
    Nak kena tag membe2.. Sapa yang rajin nak di tag ni ekk sila angkat kaki cepat!
    Oklah xde sapa angkat kaki , SH nak tag sahabat Sh..bagi dy ramai follower gak hehe..


    Ha dah siap pun, syarat terutama sekali tuk segmen ni mesti kena hanta link ni ke ruang komen segment ni kan..so SH nak publish entry ni then tinggalkan link plak... Gomawa Chingu!

    Tarikh tutup : 25.5.2012 11.59PM




    Thanks with Love to: http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html
    EpiloG Dunia SaYuRi.

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>