? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • epilog: ini kisah lagu Neng Neng Nong Neng
  • epiloG: Admire someone???
  • CONTEST :BLOG PALING CANTIK 2013
  • EpiloG : Tuhan Tolong Lembutkan Hati Dia!!!
  • Segmen up follower dengan sepantas kilat II
  • Contest : Fight For Review bLog "free From NiL to ...
  • EpiloG: Hello 2013!!!!
  • EpiloG : Kenangan itu mengusik Kalbu!
  • epiloG: Kita semakin Hampir!
  • EpiloG: Saya berkecuali!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    epiloG : Kehidupan ku

    0 LoVeR | 02/02/2013





    Sepanjang cuti semester sebulan ni, aktiviti wajib pas subuh teman mama pi dataran , berjogging, pastu terus g pasar beli bahan basah.... Dah naik lali dengan aktiviti tuh...Nanti dah naik semester macam mana yer.. teruskan tak aktiviti berjoging tuh... ermmm tuh masalahnya, xde kawan lah aiyark!!!

    Tak pe2, itu lain kali fikir....
    Beberapa hari je lagi result exam dah nak kuar...
    Hati ni macam tak takut je...
    Biasa lau confident lebih ni macam ade yang kena repeat je....
    aduh!
    Seram bila dengar perkataan repeat ni!

    Sahabat?
    apa akan jadi semester depan...
    ouh SH malas nak makan hati lagi...
    hanya mampu berdiam diri dan lihatkan saja...

    hope semester depan lebih baik....
    lepas semester depan berakhir, praktikal pulak!
    satu satu benda kena uruskan ni...
    #nomoreword#



    << OLDER
    NEWER >>