? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • Tutorial : Perkataan Assalamualaikum
  • Tutorial : Marquee Gambar (bergerak)
  • Segmen : Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramai...
  • EpiloG : Terharu..Pertama Kali!!!
  • EpiloG : Duet! DUET! duet!
  • EpiloG : Piket, Nak sepeket!
  • Segmen : Dari Cik Yuyue --> Follower bawah 1000
  • SEGMEN : JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDAD...
  • EpiloG : Kreatif
  • EpiloG : Saya tak nak tua!!!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    Contest : The Most Creative Review!

    1 LoVeR | 10/11/2011



    Hari ni terasa nak join Contest yang di anjurkan oleh Cik Ezzat
    Sebenarnya dah dua kali beliau ajak join contest ni!
    Tapi sebab kenkangan masa SH tak dapat nak joinnya!
    Hari ni tak mau menghampakan beliau , SH join jugaklah :)

    Straight to the point!
    Dah nama contest mesti ada syaratkan!
    SH kebih senang buat sesuatu contest or segmen dengan cara begini!
    Cara apaa????
    Tengok jelah penulisan SH nt huhuhu

    Syarat-syaratnya:

    1. Wajib follow blog BELIAU dan BLOGSHOP BELIAU
    ---> Ok SH da follow dah!

    2. Buat satu entry yang bertajuk "Contest The Most Creative Review by Ezzattie Ezzat"
    ---> SH malas nak buatlah!!! Hehehe Ni yang korang tengah baca ni lah entrynya sayang oi!!!

    3.Copy paste heade beiau ke dalam entry ini dan sidebar beloG masing-masing yer dan link ke entry contest tersebut.
    ---> Ok tengok ni SH paste header beliau dan done!

    4. Entry ni kena cerita mengenai beloG beliau mahupun blogshop beliau.Patu kena tunjuk entry tuh [aling kreatif.Tak kisah guna ayat, bahasa, gambar atau apa2 je. Keizinan ambil barang dalam belOG Beliau digalakkan.
    ----> Adesh ini SH lemah.. Bab kreatif-kreatif lah pulak. Macam mana nak buat ekkk.... Cik Ezzat baca je lah bawah ni huhuhu!

    SH kenal ke Ezzattie  Ezzat ni???
    Siyesly memang SH tak kenal, jadi SH nak buat entry apa pasal beliau ekkk??
    Walaupun tak kenal tapi SH senang dapat mengenali sahabat blogger seperti beliau.
    First time SH buka beloG beliau,aduh ketenangan bangat sih!
    Warna biru sangat mendamaikan. Yela SH pun suka warna biru juga (semenjak dua menjak dua tahun je ni TERsuka warna PINK!)
    Okies, header beloG dy je dah membuatkan SH suka tengok sebab kawaiii sangat doodle tuh hehehe!
    Bila dah menjelajah kawasab beloG beliau, SH tertarik dengan satu part ni iaitu
    Ha apa yang SH suka dengan badget Fb ni??
    Kucing????  Haa kucing SH suka gak cuma SH suka tengok tahun beliau dilahirkan!!
    OMG 1995!!!
    Pangkat adeq lah bagi SH kan!
    Wah tak sangkatau, SH pun yang dah dewasa ni (tak nak cakap tua) tak pernah wat segmen or contest macam beliau!
    Fuhhh semangat lagi nak join ni!
    Then BeloG beliau ni simple sahaja..Taklah banyak widget dan bila run beloG beliau ni taklah loading lambat sangat!
    SH suka macam ni :)
    Dan pendapat SH lah Cik Ezzat ni minat dengan kucing!
    Tengok photo profile FB beliau tadi kan ade gambar kucing, kat enry contest beliau pun ade juga gambar kucing hehehe!
    Haa SH dah siap paste kan gambar kucing ni, betulkan apa SH kata! Pencinta cat beliau ni!
    Haa tang follower dy!
    AMboi dah beriban (ribu)!!
    Ini membuktikan bahawa beliau ni disenangi ramai kan...
    Rasa rendah diri SH ni hehehehe
    Bila SH jenguk blogshop beliau pula...
    Memang bagus..
    Beliau ada menjual macam-macam jenis ubat untuk kesihatan kita!
    ANtara nya ialah:
     
     
    Apa yang SH tengok barangan ni semua memang baik untuk tubuh badan dan diri kita!
    Cik Ezzat menggunakan service penghantaran yang dijamin sampai esok!
    Dan harga postage yang sangat berpatutan.! 
    Maka, tak salah kan korang mencuba produk ini :)

    5. Tinggal link entry ini dibawah ruangan komen entry contest ini!
    ----> lepas publish SH akn tinggalkan!

    Ou ye bagi siapa nak join tuh, masih ada masa lagi sebab tarik tutup pada
    30 NOVEMBER 2011

    Pemenang diumumkan pada 5 DISEMBER 2011

    Nak tahu hadiah yang akan dimenangi korang boleh chek di sini ---> Hadiah

     Kriteria pemenang ni SH kompom SH takkan dapat memenuhi nya..
    Tapi dah mencuba nasib ni pun ok lah kan!

    Wasalam!


    Thanks with Love to: Cik Ezzat
    EpiloG Dunia SaYuRi.

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>