? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • EpiloG : Duet! DUET! duet!
  • EpiloG : Piket, Nak sepeket!
  • Segmen : Dari Cik Yuyue --> Follower bawah 1000
  • SEGMEN : JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDAD...
  • EpiloG : Kreatif
  • EpiloG : Saya tak nak tua!!!
  • Tips : Cantikkah BeloG anDA??
  • EpiloG : Perkosaan Visual !
  • EpiloG : Andai Waktu itu terhenti!!
  • EpiloG : AURA ~ Akademik Unggul Raih Anugerah!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    EpiloG : Terharu..Pertama Kali!!!

    0 LoVeR | 07/11/2011



    Aduh penat nye tangan dan mata ni menaip dan melihat coding!
    Bila salah je failed!
    Penat betul nak taip semula!

    ~Wah SH buat assigment Data Struct ke~
    Hahahaha korang tau tak SH ni tgh taip coding di blog ni!
    Tengah mendesign blog Makcik Shida ni! <--- Link tak boleh bagi dulu beloG nya!
    Makcik, sekarang saya berehat sebentar ye melawat beloG saya pula!

    Okies, cerita ni dah lepas sebenarnya!
    SH terlupa nak update!
    Sorry sesangat!

    Kisahnya begini......
    Hari tuh SH chek shoutbox , then terjumpa satu komen ini
    "cikk sayuriii..pengumuman contesttt:"
    Baru SH teringat Sh pernah join contest dulu....
    Contest apa????
    Contest  --->

    Klik Banner kalau nak tengok penyertaan SH --> Better tak payah lah :)

    Dalam Hati SH malas nak chek sebab dah banyak kali join tak pernah menang hehhee!
    Tapi bila chek jer kat -----> AWARD !! 
    Ya ampun iye ker ni????
    Tak cayo den aih!!!
    Bape kali chek balik!
    IShh Cik Sara ni, apa yang best nyo cite den tuh!
    Tapi mungkin rezeki kan dapat RM50 topup!
    Redha jelah semua :)

    Thanks ye Cik Sara sebab bagi SH menang (ayat poyo gile)

    Ouh ye..SH bukan menag topup RM50 je..
    Sebenarnya SH pun tak perasan hadiahnya masa join dulu!
    Tadi Cik Sara contact SH dan bagitahu --->
    "CIK sayuri, sy bg num awak kat sponsor domain hadiah utama contest ri tu tau..sebab dy nak bg awk hadiah yg dy sponsor"
    Baru SH teringat yg ada lagi satu hadiah SH akan terima hehehe
    DOMAIN PERCUMA SELAMA SETAHUN OLEH HATIBATU

    ok fine!
    rupanya SH ni bengap juga kan hehehe
    DOMAIN tuh apa ekkk?
    Bila tanya Pakcik Google, ini jawapan dari BELIAU!

    Erkkk Maknanya?????? ----> next entry sambung k !


    Thanks with Love to: Cik Sara!!!
    EpiloG Dunia SaYuRi.

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>