? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • EpiloG : SH Sayang Anda
  • EpiloG : Perubahan Wajah!
  • SEGMEN : JOM FOLLOW RERAMAI by HANY
  • Segment: Gillaxx Tambah Follower
  • EpiloG : Bila coding dan hati bersatu, ia milikku!...
  • SEGMEN : Stop! Den Nak Follow Ekau!
  • Contest : The Most Creative Review!
  • Tutorial : Perkataan Assalamualaikum
  • Tutorial : Marquee Gambar (bergerak)
  • Segmen : Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramai...


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    EpiloG : Saya Rindu

    1 LoVeR | 14/12/2011



    Astaghfirullah...
    Apa yang banyak sangat habuk dan sampah sarap ni...!
    SH oooooo SH...
    Nampak sangat dah lama tak jenguk blog...!
    Hadoi!!!!

    Maaflah kepada rakan-rakan blogger SH sebab SH tak sempat nak jenguk anda semula..
    TERIMA KASIH KEPADA SESIAPA YANG SUDI MELAWAT beloG SH dan meninggalkan jejak disini!
    SH akan jengah ke beloG anda semua pada masa terdekat!

    Biasalahkan..dah menjengah minggu2 terakhir sebelum peperiksaan akhir, SH agak sibuk dengan assigment dan presentation!
    Ini pun waktu entry ini di taip, SH ada lagi 3 assigment untuk di bentangkan....
    Hadoiii!!!

    SH RINDU !!!!
    Yup Banyak sangat perkara yang berlaku sejak akhir-akhir ini...!
    Dah la sibuk dengan assigment, pastu macam-macam nak terjadi kan...

    First, SH rindu kat geng Cinderella SH! Chaq dan Kuya... Lama tak jumpa ni...Bila nak lepak sama-sama wahai sahabatku!!!



    second, SH rindu kat geng form 6th SH!
    Bermain-main di minda visual kami bersama-sama di tingkatan enam dulu !
    SH rindu nak borak ngn korang lagi!





    Third, SH rindu kat ASPURI SMKMIL!
    Really tak tipu ni!
    Banyaksangat kenangan di asrama bersama aspuri...
    Bila akk nak jumpa korang lagi ni!!!!



    Fourth, SH rindu kat BANDAR LABIS!
    Wahaha tak boleh blah statement ni!
    Biasalah sejak tinggal di Tanjung Malim ni dah jarang nak lepak kat bandar Labis!
    Bila balik je, banyak yang berubah...
    Macam dah bertahun tak balik hahaha

    Fifth, SH rindu kat kampung Air Panas n of cos my grandma tooo!!!
    SH rindu bila dy bebel kat SH sebab melambatkan diri untuk merasa makanan yg dy masak hehehe!
    SAYANG ATOK!!

    sixth, SH rindu kat blog SH ni!!!
    Tengoklah dah banyak komen yang ada tapi SH tak balas2 lagi..uwaaa sedih!
    Nanti SH jenguk korang balik k!

    7th, SH RINDU AISHAZDAMINE!!
    kenapa?????
    Teeeettttttttttttt!
    [sayataknakcakapapaapa]

    8th, SH rindu sahabat-sahabat blogger SH!!!!
    TAK TIPU SIYES OK!

    9th SH RINDU KAT KIM HYUN JOONG!
    Noktah!

    Wallpaper desktop bulan ini!!!!
    bercakap sal rindu kat sahabat blogger, SH nak wish thanks a lot tuh sahabat blogger SH yang ke 200!!!
    SH ade sedikit penghargaan buat anda..nanti SH bagi k :)

    Dah lama tak buka upenya dah 207 sahabat SH...
    Wah rugi tak dapat meraikan awal untuk sahabat ke-200 tuh :(

    DAN PENGUMUMAN PENTING!!
    http://epilogmizsayuri.blogspot.com DAH BERTUKAR KE www.epilogmizsayuri.com
    TERIMA KASIH ENCIK HATI BATU DAN CIK SARA ATAS HADIAH INI :)

    Wordless end!!!


    Thanks with Love to:
    EpiloG Dunia SaYuRi.

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>