? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • EpiloG : Jom Susun atur Blog !
  • EpiloG : Hari ini penuh sejarah !
  • EpiloG : Sejarah UPSI lagi !
  • EpiloG : Untungnya Kang So Ra!
  • EpiloG : Kronologi UPSI BLACK DAY ! ~We Love UPSI~...
  • EpiloG : Hukuman tetap hukuman !
  • EpiloG : Dimana kebenarannya !
  • EpiloG : Bila Mahasiswa berani bersuara !
  • EpiloG : Pengganti shoutmix !
  • EpiloG : Siapa Juara !


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    EpiloG : Ada apa dengan dy?!

    0 LoVeR | 17/01/2012


    Apa habaq anda semua!
    Alhamdulillah kalau sihat, yang tak sehat sila2 merajinkan diri ke klinik ok!
    Haaa bila SH post entry ni maknanya Sh tengah tak de keje lah ni hahaha!

    Sebenarnya SH baru selesai mengubah beloG http://sayang-kamo.blogspot.com!
    Itu yang rajin nak update kat beloG Sh ni!
    Nak ubah beloG ni tak pasti lagi bila!
    Haiya!!!

    SH dah sediakan template tok tukar beloG SH tapi macam ade something wrong some where lah!
    Apa yang wrong?????

    Cer tengok template SH ni ...


    Okeyh apa yang tak kena dengan template ni Sayuri Hana?????
    Tema Kim Hyun Joong memang dah ade...warna pink okeyh... Simple and not pimple!
    Masa buat template ni fuhh bersemangat hati ni!
    Tapi masalahnya ialah......

    1.Kena tukar kepada classic template ---> SAYANG GILE!!!
    2. Hati ni dah tertarik pada orang lain plak hahahahaha!!! Hadoiii sian hyun joong aku ni!

    Kalau perasan kat sidebar and entry2 sebelum ni asyik story sal LeeTeuk aje kan!
    Waduh jatuh cinta aku dah ni *Tettt*

    Sekarang tengah pikir2 nak letak muka sapa dalam blog ni!!!
    Kena adil macam ni!
    Hahaha yang adooo!

    Bila dah abis exam ni, opcos aktiviti tengah malam sampai tak tido adalah menonton cerita korea!
    Banyak sangat dah download tapi tak kesempatan nak tengok + tak de hero yang berkenan di hati kih3..!

    Tapi aktiviti yang paling wajib setiap malam ialah "search youtube video berkenaan LeeTeuk dan download!"
    Hadoi!!!!
    Tak abis-abis lagi!

    Video yang paling SH suka tengok ---- banyak lah!!! semua berkenaan dy SH suka!!!!-----



    ~cOMEL DY GELAK!!!~

     
    ~Haha, lawan kena betul2 tapi dua2 comel!~

    dan paling selalu tengok 


    Kompom comel!!!!!


    Malam ni nak cari video LeeTeuk di Strong Heart pulak!!! Selesai tengok We Got Maried TeukSo...!

    Thanks with Love to:
    EpiloG Dunia SaYuRi.

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>