? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • Epilog : Wordless Saturday!
  • Epilog : Rehat!
  • Epilog : Hakikatnya, Anda semakin Tua!
  • Epilog : Gangnam Style
  • Segmen : Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part ...
  • Epilog : Penyakit Baru dah Timbul!
  • EpiloG : Terima Kasih
  • epiloG : Ramadhan , telah tiba lagi!
  • EpiloG : Kebahagiaan + Kesusahan
  • epiloG: Terlupa atau dilupakan!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    Epilog : Separuh akal ku pergi!

    0 LoVeR | 16/09/2012



    tidak!
    Tetiba dikejutkan dengan perkataan "SH hard disc ko ada autorun lah, file tak boleh buka!"
    Huwaaaa kenapa harus begini!
    tak sanggup!
    tahu tak betapa susahnya nak mendownload cerita2 korea n japan tuh!
    adesh!!!!

    Sh pun apa lagi, terus je on laptop, ambil balik hard disc SH dan buat rawatan hati ke hati!
    Tolonglah wahai hard disc ku, jangan wat hal ekk.
    Sayang kamu!
    hahaha

    setelah 15minit berusaha.
    alhamdulillah semua cerita japan n korea SH kembali seperti biasa.

    Korang pernah hilang folder @ maklumat penting korang such as assigment ke akibat virus autorun yang melanda???
    Nak tahu cara untuk dapatkan kembali folder korang yang tak boleh buka tuh?

    Moh ler kita ke EpiloGue For Study untuk belajar caranya ok!

    http://epilogueforstudy.blogspot.com/2012/09/tutorial-kembalikan-file-yang.html

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>