? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas
  • EpiloG: Hari ini sudah Tiba~
  • "Segmen: Follow Sampai Meletup"
  • EpiloG : Setia menanti kepulanganmu!
  • EpiloG : Babak Cinta
  • EpiloG: Izinkan aku menjadi Makmum mu, wahai Imam ...
  • Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa
  • EpiloG : Dia Kembali
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?
  • Segmen : Follow Sampai Pening


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    'Mrs. Hairul Fastest Cra2y GiveAway'

    2 LoVeR | 31/10/2012




    Join segmen lagi..
    Kali ini GiveAway dianjurkan oleh Mrs. Hairul.

    Bersemangat nak join ni...

    Ok . Normallah bagi setiap segmen / contest /  Giveaway / lain-lain nama.....
    Pasti ada syarat yang perlu di patuhi...

    1. Syarat pertama, alhamdulillah, SH dah sempurnakan.

    Da cakap dah, dah ikut syarat pertama ni... dah follow pun :)

    2, Syarat kedua pun alhamdulillah SH dapat penuhi..
    Tak caya???

    Betulkan, xsalah kan????
    3. Banner dan Link pun SH dah letak pada permulaan entry lagi.

    4. Part kena klik, klik dan klik, Jujur SH dah tolong klik juga :)

    5. Ok syarat yang ni, ermmm ajak membe join ramai2... insyaallah akan SH laksana kan juga :)

    6. Untuk like dan follow sponsor, xde masalah buat SH... :)

    Untuk anda , takkan baca je, mai join sekali.. hadiah menarik untuk anda..

    done~



    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>