? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • EpiloG : Babak Cinta
  • EpiloG: Izinkan aku menjadi Makmum mu, wahai Imam ...
  • Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa
  • EpiloG : Dia Kembali
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?
  • Segmen : Follow Sampai Pening
  • EpiloG : The 5ilent 5tudio Terbaik!!!
  • EpiloG : PRK UPSI
  • EpiloG : Dunia Sayuri Hana
  • EpiloG : Wordless Friday!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    EpiloG : Setia menanti kepulanganmu!

    0 LoVeR | 29/10/2012


    Assalamualaikum...
    Selamat bercuti untuk SH hehehe
    sekarang ada masa untuk lepak seminggu di rumahku syurga ku...
    okies, bukan lepaklah, sebab sekarang pun sibuk menyiapkan tugasan yang perlu dihantar.
    Tak tahu lah untuk semester ni semangat lain macam sikit.
    Selalu masa cuti, lappy pun cuti dari tugasan hahaha...
    Semangat semester ini kot nak siapkan semua tugasan.

    Sambil buat tugasan, sambil layan lagu dan sambil berfacebooking!
    Bila buka facebook ni, update yang selalu menerjah muka hadapan facebook SH adalah dari fan club Super Junior Leetek.
    Ok sedar tak sedar esok je Last day bagi leeteuk sebelum dy memulakan misinya dalam army tuh kan.
    Wah lepas ni dua tahun takkan tengok muka dy di kaca-kaca tv...
    Really hate this.

    Macam manalah keadaan dua tahun kemudian kan................................... @-@!

    Bilik Leeteuk serba putih yang akan ditinggalkannya!
    harap-harap lepas leeteuk pulang dr menjalankan kewajipan dy,
    Dy akan khawin pulak hahahaha
    kompom bukan khawin ngan SH, 
    peminat ni lau taksub sangat sampai suka suki je nak boikot2 kalau artis mereka khawin..
    Tapi SH tak lah macam tuh...
    SH suka kalau Leeteuk dengan Sora...

    We Got Married Leeteuk-Sora
    Abis kalau Leeteuk khawin ngan orang lain?
    Apa lagi, SH boikot lah! hahahaha sengal je...
    Suka hati deme lah kan, tapi  kalau betul2 Sora yang jd pilihan, SH lah org yang paling bahagia.
    Cewah, macam ko je yang jd pilihan leeteuk tuh SH oi!
    Hahahaha

    Setia Menyokong dan menati kepulangan Super Junior Leeteuk-Park Jung Su!

    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>