? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • EpiloG : Klise
  • Freebies: Fly to Top #Nickhun 2PM#
  • 'Mrs. Hairul Fastest Cra2y GiveAway'
  • Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas
  • EpiloG: Hari ini sudah Tiba~
  • "Segmen: Follow Sampai Meletup"
  • EpiloG : Setia menanti kepulanganmu!
  • EpiloG : Babak Cinta
  • EpiloG: Izinkan aku menjadi Makmum mu, wahai Imam ...
  • Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    EpiloG : D-DAY 2012

    0 LoVeR | 07/12/2012



    *update beloG berhabuk!

    ++ Memang no masa sangat-sangat lah...
    ++ sekarang pun sibuk dengan assigment tentang beloG juga!
    ++ bilalah nak berkongsi cerita lagi.

    Olite2x
    now SH nak citer kisah 26 Oktober 2012.
    Tarikh ni adalah Awal Muharam, dan my besday...
    Happy dolly maaa...
    Tahun ni macam tahun 2010 dulu, semua celebrate my besday (walaupun tak de lah meriah)
    Alhamdulillah thanks to all!!!

    Target ucapan besday tahun ni memang tak ramai yang wish kat fb..
    Ermm sebab dah tua kot, tak nak orang tahu.. 
    So wall memang di privatekan hehehe...
    Anyway thanks juga yang wish kat inbox , whatsapp, line, instagram dll...

    *BESDAY CAKE FROM MY FAMILY*


    Haha yang ni SH gedik sikit...
    Mak cakap nak belanja satay, but SH tak mao...
    Katanya dah lama tak makan kek :(

    Then my mum wat suprise bagi kek tengah hari buta sehari selepas besday SH.
    Wah pandai ler my mum kan, suh siap2 gi kedai cari kek sendiri...
    Baru berhajat nak cari fresh cream!!
    heehehee Gediwk




    Anyway Thanks Mum n Family!


    *Ok second gift from my mum*


    ++PafLova ++
    Watever lah ejaan nya...
    Ok ni pun SH gedik2 minta kat ibu...
    Ibu yang mula-mula cakap nak bagi pAvlova sebenarnya, tapi Kak Hanie kat Pekan Bakery tak dapat nak buat dulu
    ++Reason = lambat order hehehe...
    So afta seminggu lepas my besday, Akhirnya my mum gave this nyummy to me!

    ++ comment : Not bad, tapi heran juga kenapa semua sibuk sangat nak makan PavLova ni????
    Specialnya pun buah-buahan tu je lah rasanya.



    *Thanks for my Fwens!*

    ++ sambutan : sebulan afta besday
    ++ comment : terharu sangat

    Setiap semester kami tak pernah ketinggalan untuk celebrate besday masing-masing.
    Sepatutnya dah dapat agak kan superise ni!!
    Tapi disebabkan di selubungi dengan "konon-kononnya" nak wat BBQ
    So, SH tak jangka langsung.

    But thanks lah to Budak-budak Mahligai no.48 AT20, yang celebrate my late besday dengan Ielah sekali.
    Really appriciate it!






    ++ Bahasa English Tunggang langgang sebab suka-suki je nak menaip

    ++ Majuk dengan Encik Garfield sebab tak de kek tahun ni, but thanks for the Samsung Galaxy Advance , special gift for this year besday 

    *Sumber Google, malas nak upload pic sendiri :P







    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>