? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • Epilog : Menghitung hari-hari terakhir
  • EpiloG : Salam 1435 Hijrah
  • EpiloG : Perantauan di Aidiladha 2013
  • SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST
  • Giveaway : First Giveaway By Atiqah Jaidin & Arrie...
  • Segmen : Apple Mints mencari Bloglist Part 2
  • EpiloG : November Menjelma !
  • EpilOG : wELCOME HOME oCTOBER
  • epiloG : Life as a Teacher
  • epiloG:Cikgu Nurul ~teacher to be~!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    Epilog : Menghitung hari-hari terakhir

    2 LoVeR | 05/11/2013




    Tiga hari persekolahan yang tinggal..
    Seminggu lagi berada disini sebelum berangkat kembali ke tanah kelahiran SH
    Alhamdulillah tadi selamat mengemas barang-barang yang sudah tidak diperlukan.

    Bila difikirkan, sedih pun ada nak meninggalkan mereka yang manja dan baik hati ni..
    Wow, muka gangster beb, tapi dalam hati ada taman..
    Cikgu akan miss kamu semua nanti.




    This Form 3 Student yang SH sayang.


    Walaupun SH tak mengajar mereka, selalu relief je kelas mereka, mereka sangat baik dengan SH.
    Siap inbox FB ni tanya esok datang sekolah ke tak sebab dia nak datang.
    Hehe yela budak form 3 lepas PMR dah tak de aktiviti sangat boleh je kalau tak datang.
    Bak kata kawan mereka, 
    "Ko ni gangster, tapi dengan cikgu ni ko lembut pulak "
    itu namanya respect , kan?? 
    datanglah minggu ni ye student2 cikgu, for the last kamu dapat coklat dari
    cikgu sebelum cikgu tamat mengajar =)

    Labels:



    EpiloG : Salam 1435 Hijrah

    1 LoVeR |






    Salam Maal Hijrah
    Semoga amalan kita diterima Allah dan semoga Tahun mendatang akan menjadi lebih baik.
    Ammar Makruf Nahi Mungkar

    Labels: ,



    << OLDER
    NEWER >>