? Old Memory ?

» July 2011
» August 2011
» September 2011
» October 2011
» November 2011
» December 2011
» January 2012
» February 2012
» March 2012
» April 2012
» May 2012
» June 2012
» July 2012
» August 2012
» September 2012
» October 2012
» December 2012
» January 2013
» February 2013
» March 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» July 2013
» September 2013
» October 2013
» November 2013


? Entry ?

  • EpiloG : Dunia Sayuri Hana
  • EpiloG : Wordless Friday!
  • Segmen : Jom tingkatkan followers sampai lebam
  • Epilog : Separuh akal ku pergi!
  • Epilog : Wordless Saturday!
  • Epilog : Rehat!
  • Epilog : Hakikatnya, Anda semakin Tua!
  • Epilog : Gangnam Style
  • Segmen : Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part ...
  • Epilog : Penyakit Baru dah Timbul!


  • ? Credit ?

    ©2013 Inspired By Twitter .
    A round applause for;
    This code 90.9% by Ohmyungshoe .
    Service and Terms are from her .
    The helper and some basecodes are from HER .
    Some Code in this Template was edited by Me.
    This blog looks hot in Google Chrome.
    Please do not view my page source.
    Ask me if you need any codes :Sayuri Hana
    Empowered by Blogger
    EpiloG : PRK UPSI

    0 LoVeR | 26/09/2012

    image


    Assalamualaikum..
    Aduh, banyak lagi blog dari Segmen : Jom tingkatkan followers sampai lebam  yang belum direview..
    Tidak ada masa...
    Jangan risau, pada yang dah follow SH, SH akan ambil masa untuk follow anda kembali.
    Wait for me ok!
    InsyaAllah SH tetap kotakan janji SH!

    Hari ini merupakan hari ke- SH bermata baru
    Huwaa ayat tak boleh blah.
    Ok masih lagi dalam mood menyesuaikan diri dengan kaca mata ini.
    Dah biasa tak berkaca mata kan.
    Rasa ganjil pun ada.

    *Ada ke patut Mista Garfield cakap macam katak!

    Masuk minggu ketiga di semester 5
    Minggu ni Upsi agak sibuk dengan Pilihan Raya Kampus (PRK)
    Secara jujur, PRK kali ini tak semeriah dulu.
    Ada something yang hilang.
    Lagi pulak, calon yang dicalonkan, langsung tak dikenali.
    Senang citer memang tak best lah.






    Labels:



    << OLDER
    NEWER >>